Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

εγώ θα πω τώρα, εσύ άμα είσαι ευκολόπιστος μην ακούς.

είμαι από αυτά τα ηλίθια παιδιά που το καλύτερό τους ξύπνιο όνειρο είναι να φάνε τόνους σαπούνι ώστε να πάθουν κάτι τραγικό και ρομαντικό ταυτόχρονα, πχ τύφλωση και ΟΧΙ διάρροια, ώστε να τους τρέξουν στο νοσοκομείο και πάνω από το κρεββάτι του πόνου να τους πλησιάσει ο αιώνιος έρωτας και να τους ψιθυρίσει με μπάσα φωνή ανάμεσα σε αναφιλητά:
"δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό, πάντα σ'αγαπούσα και θα σ'αγαπώ για πάντα"

φυσικά μετά από αυτό υπάρχει το προαιώνιο ερώτημα. τα δύο προαιώνια ερωτήματα για την ακρίβεια:
1. και μετά; να πεθάνεις πάνω στο καλύτερο δε λεει. αλλά να ζήσεις για να δεις το "για πάντα" να διαψεύδεται... κι αυτό καλό δεν το λες.. η ζωή είναι ο χειρότερος εχθρός του ρομαντισμού
2. τι φαί ταίζουν τα νοσοκομεία μετά από τόσο σαπούνι;

όσο και να προσπαθώ να παγώσω καταψυκτικά κάθε ίχνος συναισθήματος που κρύβω στην αθώα, παιδική, και καμμιά φορά πορνό, καρδιά μου (και εδώ να σημειώσω ότι αρχικά αντί για "καρδιά" έγραψα "καργιά"), αυτό θα βρει μια ευκαιρία να ξετρυπώσει σαν τον κακό σατανά για να με βασανίσει. και σαν να μην έφταναν όλα θα βρεθεί ένας μαλάκας, φίλος, γκόμενος, τίποτας που θα σε διαβεβαιώσει ότι είσαι "ένα γλυκό, ευαίσθητο και αξιαγάπητο παιδί". ε, άντε σάλτα και γαμήσου γιατί τόσο αξιαγάπητος άνθρωπος που είμαι δε μπορώ να το αντέξω.

πονάνε τα μέσα μου αλλά δε θέλω να το παραδεχτώ στα έξω μου. πως τα΄μπλεξα πάλι έτσι;

κέφια: υπέρμετρα αισιόδοξα. Χα.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Και τελικά λυπάμαι πολύ, αλλά έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, μία απογοήτευση, ή μία σειρά απογοητεύσεων, και αυτό είναι ΟΚ γιατί όλοι είμαστε μια απογοήτευση και έχει και λίγο πλάκα να σου πω την αλήθεια όταν συνειδητοποιείς πόσο χαμένα, μα πόσο χαμένα ούφο είμαστε όλοι και εσύ δεν είσαι μόνος πια.

με προσπέρασε βιαστικά με ένα κωλοσμαρτάκι του κερατά, με έκανε μούσκεμα, του είπα "α με και σιχτιρι μαλάκα", έβαλε όπισθεν και ήρθε να μου ζητήσει τον λόγο, μου είπε "άντε γαμήσου μωρή κότα", του είπα "ρε σάπιο αρχίδι, ούτε αυτό δε μπορείς να κάνεις, με μούσκεψες καλά καλά αλλά από τηγανίτα τίποτα" και μετά συνειδητοποίησα ότι αυτά όλα ακούγονται σχεδόν ερωτικά αλλά εγώ δε γαμάω πια, μετά την πρόσφατη ερωτική μου περιπέτεια που με κατήντησε δήμητρα-κλειστή. αλλά αν παχύνω δεν θα το αντέξω.

τίποτα σου λέω. ακόμα αναβροχιά.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

πολύς ελεύθερος χρόνος και καθόλου αξιοπρέπεια. Εκρηκτικός συνδυασμός. Δεν υπάρχει σαιτ για σαιτ, λαιφ στάιλ, κουτσομπολίστικο και κίτρινο ενημερωτικό που να μην έχω αφήσει το σχολιάκι μου. Κυρίως σε ζητήματα στυλιστικά. Και ζώδια φυσικά. Δοκίμασα να σχολιάσω και πολιτικά θέματα αλλά εκεί οι τύποι δεν πιάνουν τα σεξουαλικά υποννοούμενα. Αγκάβλωτοι ντιπ.

θυμάμαι τα παλιά... τότε που όλα τα προβλήματα λυνόντουσαν με μια πίπα. τώρα πια όλα τα προβλήματα ξεκινούν ακριβώς από το ίδιο σημείο. μεγαλώσαμε.