Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα όταν έχεις κάποιον να σε περιμένει στο σπίτι. τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα γι'αυτόν που σε περιμένει στο σπίτι. τότε είναι που απλά δεν θες να πας σπίτι.... ούτε θυμάμαι πως μπήκα, πως άνοιξα τον υπολογιστή, πως απάντησα στο μήνυμα του τύπου, πότε άκουσα αυτό που μου είχε στείλει... θυμάμαι πως ξύπνησα κουβάρι, πως είχα ενα απίστευτα φριχτό κόψιμο στο δάχτυλο (ράμματα πριν λίγο), πως τα σεντόνια είχαν γεμίσει αίματα, πως είχα απίστευτες καύλες, πως είχα απίστευτα κέφια. Πως έτσι κάπως ήταν στα.... δεκαεφτά μου! και θυμάμαι πως ψιθύριζα μουσική...

ανοίγω πάλι το γαμημένο μεηλ. το τελευταίο του μήνυμα. δεν θέλει να πάει σπίτι. είδες γιατί δε γουστάρω να μένουμε μαζί, να δεθούμε μαζί, να κάνουμε ζωή μαζί; γιατί θέλω να θέλεις. και κάτι μέρες σαν αυτή... δεν έχω λόγια, ας γαμηθούμε ως την αιωνιότητα! με δόξα!


6 σχόλια:

  1. Εύγε Υβ οννη και άλλο ταξίδι

    Να προσέχεις τις κοφτές κατηφορικές στροφές με τα πολλά γκάζια, τουλάχιστο ξεφορτώσου τα μυτερά τακούνια πρώτα

    τι μέρες αυτός ο Δεκέμβρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε συ άλεξ... τι τύπος είσαι εσύ; εδώ σου λέω κόντεψα να ακρωτηριαστώ και εσύ μου εύχεσαι καλό ταξίδι; ότι;;; την επόμενη φορά δηλαδή θα είναι το μεγάλο ταξίδι;;;; χαχαχχαχχα! γελάσαμε κι αυτόν το μήνα! να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υβ Οννη καλημέρα, το κόψιμο, ράμματα, κόκκινο στα σεντόνια το εξέλαβα μεταφορικά ως μία ακόμη φανταστική ή μη περιπέτεια.

    Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως μπορεί να κόψεις το δάχτυλό σου σε σημείο να χρειάζεται ράμματα, να μην το πάρεις πρέφα και να την πέσεις για ύπνο.

    Το άλλο είναι να αγκαλιάζεις στα σεντόνια σου έμψυχο ή άψυχο κάτι τόσο γλυκά κοφτερό που όταν σε κόβει δεν το καταλαβαίνεις ...

    όσο για την ευχή για ταξίδια, τελικά μέσα έπεσα, αφού το εγχώριο δεν σε καλύπτει, βουρ για τους γλυκανάλατους τους βόρειους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμ. ναι. θα με μαθεις. θα σε μαθω κι εγω. δεν έχω γλυκά πράγματα στη ζωή μου. δεν επιτρέπεται η εισοδος. αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ πολύ πολύ καλό.

    Theorema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Theorema. Να έρχεται τέτοιο κοπλιμαν από τα χείλη σας είναι τιμή μεγίστη δι'εμέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή