Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

έχω φτάσει σ'εκείνο το σημείο της ζωής μου που από την διαύγεια της μέσης ηλικίας περνάω στην αποχαύνωση της δεύτερης, μη σου πω και τρίτης, εφηβείας... σήμερα μου ήρθε ένα τσιτάτο στον εγκέφαλο, από αυτά τα γλυκουλίνικα που χαλαρά θα μπορούσε κάποιος να το αποδώσει στην σταματίνα τσιμτσιλή και μετά να της ρίξει και τρεις μπάτσες άμα λάχει - νοητικώς εννοώ, γιατί είμαι ενάντια σε κάθε μορφή βίας και ιδιαίτερα στις τσιμτσιλές του κόσμου, εκτός κι αν είναι φυσικά μέρος του ροουλ πλέινγκ οπότε συμφωνώ κι επαυξάνω και βασανίζομαι κιόλας - και όχι μόνο σκέφτηκα την κλαπαρχιδιά αλλά για ένα δέκατο του δευτερολέπτου συγκινήθηκα και μου άρεσε κιόλας.

τώρα ντρέπομαι αλλά σκέφτηκα ότι τελικά έρωτας είναι όταν το υποκείμενο (και εννοώ τον εκάστοτε αμορόζο) επαναλαμβάνει το όνομά σου σε κάθε φράση που ξεστομίζει ή γράφει, ακόμα κι όταν δεν είναι απαραίτητο. Παράδειγμα: "θα' θελα Υβόννη, να μπορούσα να έρθω να χωθώ κάτω από τα σκεπάσματά σου και να γλυστρίσω τον πούτσο μου Υβόννη μέσα στο βρακί σου. Υβόννη μου". Ο έρωτας λοιπόν δεν υποδηλώνεται ούτε από την ερωτική πράξη που υποννοείται, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται, ούτε από τα γλυκόλογα, ούτε από το μου. Ο έρωτας γίνεται για μια στιγμή ξεκάθαρος και αδιαμφισβήτητος από το γεγονός ότι μέσα σε μία πρόταση 27 λέξεων είδα το όνομά μου τρεις φορές. Μία στις εννιά δηλαδή. Διαίρεση.

5 σχόλια:

  1. Αλλά είναι έρως; Ή πρόκειται περί απαρχών Αλτσχάιμερ;
    Και η ερωτική πράξη υποδηλώνεται (αχνά βέβαια, θα το παραδεχτώ) ή απλώς πρόκειται περί φετιχτιστού ή ίσως παρενδυτικού ο οποίος σού το φέρνει μαλακά για να επιτύχει τον (ποταπό πάντα) σκοπό του;

    Υπογραφή: Καρτέσιος

    Υ.Γ.: Αυτή γιατί τη λένε Σταματίνα; Για να ρημάρει με τη λαμαρίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να πω Υβ οννη, γράφε όποτε σου καυλώνει και έχεις έμπνευση, και ας περνάνε χρόνια

    γράφε για εσένα και μόνον με την σφραγίδα Υβ οννη !! Χέσε τους όλους τους άλλους

    είπαμε, θηλυκός Μπουκόφσκι - ότι το 'χεις δεν χωρά αμφισβήτηση

    και για να τριτώσει: Υβ οννη

    αυτός ο Γενάρης πολύ καλοκαίρι φθινόπωρο και άνοιξη φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Μοτοσακός: ποταπά, πάντα, δέχομαι! πείτε στους εραστές να μην ιδροκοπούν στην προσπάθεια. τόσος λίγος χρόνος, κρίμα να αναλώνεται σε κυνηγετικές περιόδους. σταματίνα για να πηγαίνει η ρίμα φινα οταν μπει σε καραντίνα!

    @αλεξ: αλλά ακόμα κι αν δεχτώ το κοπλιμάν, και αφού σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά, να σας προειδοποιήσω. Μην τολμήσετε στην ταφόπλακά μου να γράψετε το τσαρλικό "Don't try, do" αλλά το γνωστό "σας περιμένω όλους σύντομα". ΜΜΜΜπππππππρρρρρρ.

    @Ιππότης: εγώ με τα δάχτυλα. Εξ ου και στην αφαίρεση, διαίρεση κωλύομαι. Εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή